Jeftina izrada sajta, a pritom i profesionalna izrada sajta.

Moram odmah da vas pitam nešto.. Da li mislite da to postoji?

Ja mislim da ne. Nešto tu ne štima.

Ukoliko malo bolje pogledate po internetu šta se podrazmeva pod pojmom jeftina izrada sajta videćete da ste u najboljem mogućem slučaju dobili sajt čija je osnova WordPress (što i nije tako loše). To vam indirektno daje ono profisonalno iz naslova, a za sve ostalo ste prepušteni sami sebi.

Ne kažem da se nećete snaći ako imate neke osnove u poznavanju računara i englskog jezika. Ali da bi ste dobili ono što WordPress sajt zaista može da vam ponudi ipak je potrebno neko veće znanje i vreme.

Ukoliko vam vreme u vašem poslovanju nije bitan faktor pa možete priuštiti sebi dovoljno slobodnog vremena da istražujete i učite ne bi li od vašeg WordPress sajta načinili ono što on zaista može da bude, onda vam je dovoljan i takav web sajt.

Ukoliko je ipak vreme = novac u vašem slučaju, onda je možda ipak bolje malo više platiti u startu. Jeftina izrada sajtova neka bude opcija za one kojima to nije bitno i imaju vremena na pretek. Ono što morate da skapirate vrlo brzo su ograničenja koja neminovno nameće jeftin web sajt.

Nakon nekog vremena ukazaće se potreba da vaš web sajt postane ono što je u startu i trebao da bude. Naravno to će morati dodatno da se plati..

Imajte na umu da sve ono što niste u startu platili kasnije košta mnogo više i da je svrha sajta da vam štedi vreme i donosi novac, a ne da ga troši.

Close Menu