[layerslider id=”1″]

IZRADA WEB SAJTOVA

Ili zašto mi je potreban web sajt?

Izrada web sajtova predstavlja obavezu za svakoga ko ima veliku ili malu firmu, ako prodaje robu ili usluge, da na taj način predstavi ono što radi i čime se bavi. Izrada sajta kao rešenje za oglašavanje vašeg biznisa postaje neminovnost i svaki izgubljen trenutak u borbi za novog kupca ili korisnika usluga kasnije može biti nenadoknadiv. Zato ne gubite vreme i pozovite nas još danas

OPTIMIZACIJA SAJTOVA

Prva strana Googla ili propast

Optimizacija sajtova ili search Engine Optimization (SEO) je proces koji utiče na vidljivost Vašeg sajta ili veb stranice i to prilikom prirodnih (organskih) rezultata pretrage, a ne plaćenih – putem oglasa. U principu više rangirani web sajtovi na stranicama sa rezultatima pretrage, koji se češće pojavljuju u prvim rezultatima pretrage, donose neuporedivo više posetilaca sajtu.

WEB DIZAJN

Jasan, pregedan i lep web sajt

Web dizajn vaših sajtova treba da je čist i pregledan. To će sajtove učiniti interesantnijim i dopadljivijim posetiocima ili korisnicima Vaših usluga. Izraditi web dizajn prema vašim željama i potrebama i u skladu sa trenutnim web standardima je naš osnovni zadatak. Naš naglasak kod web dizajna stranica je na njihovoj informativnosti, preglednosti i kompaktnosti

PAR RAZLOGA ZBOG KOJIH VAM JE POTREBNA IZRADA SAJTA:

– Web sajt Vam omogućava da budete dostupni sa Vašim proizvodima ili uslugama svakog dana tokom cele godine
– svako ko poželi nešto da kupi prvo će pogledati na internetu
– povećaće Vam broj klijenata
– nema ozbiljnije firme a da nema svoj internet sajt

OSTALE USLUGE VEZANE ZA IZRADU SAJTOVA

ODRŽAVANJE SAJTOVA

Nakon završetka izrade web sajta klijenti često nisu dovoljno upućeni u održavanje sajta ili imaju previše obaveza da bi o tome brinuli. Stoga Vam nudimo uslugu – održavanje sajtova koja podrazumeva promenu sadržaja sajta (editovanje stranica, upload slika, bekapovanje sajta..) na mesečnom nivou.

IZRADA LOGO-A

Ukoliko tek osnivate firmu i nemate ideju kako bi trebalo vizuelno da predstavite svoje poslovanje tu smo da Vam pomognemo da izradite logo. Možemo da Vam ponudimo i neka druga vizuelna rešenja za logo vaše firme ukoliko niste zadovoljni postojećim logoom.

DOMENI I HOSTING

Nudimo pomoć klijentima u izboru domena. Proverite da li je slobodan domen koji želite da registrujete za svoje sajtove. Nudimo Vam i bestplatan hosting sajtova u trajanju od godinu dana na domaćim i inostranim serverima sa tehničkom podrškom 24/7 i bekapom sajtova. Izaberite hosting paket koji najviše odgovara potrebama Vašeg sajta.

KOLIKO KOŠTA IZRADA WEB SAJTA?

Dobar sajt nije jeftin, a jeftin sajt nije dobar!

[rpt name=”cene-sajtova”]